Ramadan Programma 2016

Ramadan Programma 2016Volgende week breekt de maand Ramadan weer aan insha’Allah en de voorbereidingen zijn in volle gang. De grote soeppan wordt alvast uit de vitrinekast gehaald en kookboeken worden verslonden voor inspiratie voor lekkere en energierijke gerechten. Maar zijn onze voorbereidingen alleen gelimiteerd op het culinaire vlak of hebben we ook nagedacht over wat we willen bereiken deze Ramadan?
Hebben we ook doelen gesteld voor zelfverbetering van ons karakter in deze maand die een school is voor het opvoeden van de ziel. Om het meeste uit de maand Ramadan te halen is zo een uitvoerige voorbereiding vereist. De sahaba (metgezellen van de profeet sallā Allāhu ʿalayhi wa-sallam) keken al 6 maanden van te voren uit naar de volgende Ramadan en deden dua opdat ze de aankomende Ramadan mee mogen maken.

Daarom hebben wij ook deze Ramadan een programma met elk weekend lezingen in het Nederlands voor de jongeren om ervoor te zorgen dat we insha’Allah het meeste uit deze gezegende maand kunnen halen.

Datum: De maand Ramadan
Tijdstip: Elke zaterdag en zondag na Dohr en/of Asr
Adres: Boezemdwarsstraat 1A, 3034 EP Rotterdam

Scroll To Top