Cursus – De Uitleg van de Heilige Koran

Dagelijks lezen wij diverse soera’s uit de Koran in onze gebeden. Heel vaak zijn dat soera’s uit de laatste hizb van de Koran. Maar, weten wij eigenlijk wel wat deze woorden betekenen? En beseffen wij wat de waarde is van deze woorden? De Sahaba die gooiden hun hele leven om bij het horen van een paar verzen, terwijl wij tijdens de Ramadan de hele Koran aanhoren zonder dat onze harten überhaupt iets voelen. Het lijkt erop dat de boodschap van de Koran helaas aan ons voorbij gaat.

Maar, wees niet getreurd. De Jongerencommissie van Moskee Othman organiseert de cursus ‘De Uitleg van de Heilige Koran’ van de laatste hizb, namelijk soera al-A’la t/m soera an-Nas. Gedurende deze cursus zal onze edele Shaykh M’hmed Aarab ons helpen om deze soera’s tot in de diepte te behandelen aan de hand van hun tafsir. Diverse verzen met hun thema’s zullen ons een beter begrip geven van de Koran en ons bewustzijn tijdens het lezen van die verzen versterken waardoor wij een betere band hopen te creëren met het boek van Allah.

De cursus zal starten vanaf woensdag 05 december 2018 om 19:00 tot 21:00 en zal 8 weken duren. Deze cursus zal, in tegen stelling tot wat jullie gewend zijn van ons, plaatsvinden in ‘De nieuwe Branding’ op de Isaäc Hubertstraat 153 postcode 3034 CS te Rotterdam Crooswijk. Het inschrijfgeld voor deze cursus bedraagt slechts €40 euro (omgerekend €20 per maand).

Meld je dus snel aan via het aanmeldformulier zodat wij ook jou op woensdag 05 december bij deze interessante en leerzame cursus kunnen verwelkomen! En vergeet niet deze post te delen zodat jij ook mee kan delen in de beloning.

In het kort
Naam cursus: De Uitleg van de Heilige Koran (soera al-A’la t/m soera an-Nas)
Docent: Shaykh M’hmed Aarab
Startdatum: Woensdag 05 december 2018
Tijdstip: Elke woensdag van 19:00 tot 21:00
Duur: 8 weken
Kosten: €40,-
Locatie: Isaäc Hubertstraat 153, 3034 CS Rotterdam
Aanmelden: https://goo.gl/forms/TNKuZbXDPWd0wn1h2
Contact: tafsir@moskee-othman.nl

Scroll To Top