Activiteitendag voor onze kinderen

Afgelopen zondag 30 juni heeft Moskee Othman het studiejaar afgesloten door een activiteitendag voor de kinderen te organiseren. Hierbij is de speeltuin van Schuttersveld afgehuurd en stond de gehele dag in teken van afsluiting van het jaar.

Om 10:00 verzamelden de kinderen zich voor de moskee en werden deze in kleine groepen. Met een groep van 250 kinderen en een gros aan begeleiders vertrokken we richting de speeltuin.

In de speeltuin stonden een aantal activiteiten hen op te wachten. De kinderen konden touwtrekken, zaklopen, voetbal, er was een springkussen, workshops over onderwijs/gedrag en veel meer. Halverwege hebben we onder het genot van een broodje gezond, een bakje friet en limonade goed kunnen uitrusten.

Al met al kunnen we stellen dat het elhamdoelillah een geslaagde dag is geweest. De kinderen waren tevreden en we hopen jullie allemaal volgend jaar weer fris en fruitig terug te kunnen zien.

Wij willen alle vrijwilligers, ouders en iedereen die hieraan heeft bijgedragen bedanken voor hun inzet en moge Allah hun hiervoor belonen Insha’Allah.

Bekijk hieronder de foto’s

 

Scroll To Top