Sollicitatietraining voor dames

Salaam aleikoum zusters,

Zoals jullie weten vinden wij het heel belangrijk dat onze moskee meer is dan alleen een plek om te bidden. Wij streven er om die reden dus naar om een diversiteit aan activiteiten te organiseren.
Onze volgende activiteit is dan ook weer een hele bijzondere. We hebben voor jullie namelijk een workshop solliciteren in de aanbieding. Wij horen jullie denken ‘oh nee, WEER een sollicitatietraining’ maar vergis je niet, deze zal anders zijn dan alle andere. Allereerst omdat de training gegeven zal worden door niemand minder dan powervrouw Alia Azzouzi. Als iemand een heuse Rotterdamse inspiratiebron is, dan is zij het wel.

Daarnaast is een sollicitatietraining vooral in deze tijd van belang. Het is crisis, er is een tekort aan werk en er zijn veel mensen op zoek naar een baan. Dit betekent dat als jij solliciteert, er samen met jou nog honderden sollicitaties binnen komen. De kunst is dus om er uit te springen maar hoe doe je dat? Kom naar deze workshop en leer hoe!

Na afloop weet jij namelijk alles over de do’s en don’ts van solliciteren, weet je hoe je een krachtige brief kunt schrijven, een mooi gesprek kunt voeren en kun je door al die dingen, in shaa Allah de baan van je dromen bemachtigen.

Mis deze kans niet en meld je snel aan via vrouwencommissiemoskeeothman@hotmail.com !

Let op; er is ruimte voor maar 15 deelnemers dus VOL = VOL!
sollic.dames

Scroll To Top