Cursus – De uitleg van De 40 Hadith van Imam Nawawi

Cursus De uitleg van De 40 Hadith van Imam Nawawi 2016/2017Iedereen heeft weleens gehoord van De 40 Hadith van Imam Nawawi (moge Allah hem genadig zijn). Het werk van Imam Nawawi is door de hele Ummah erkend en wordt traditiegetrouw al eeuwenlang door onze edele geleerden gewaardeerd en gedoceerd in de moskeeën, universiteiten en Islamitische instellingen. Daarom hebben wij voor de zomer een cursus gestart waarin dit werk wordt behandeld en is het met de hulp van Allah subhanahu wa ta’ala tot aan de zomerstop succesvol verlopen. Met de hulp van Allah subhanahu wa ta’ala zal de cursus hervat worden en verzorgd worden door niemand minder dan onze edele Shaykh Mohamed Aarab.

De 40 Hadith van Imam Nawawi, is een verzameling van essentieel belang, omdat de 40 hadith betrekking hebben op de belangrijkste fundamenten van de islam. Deze fundamenten zijn niet gemakkelijk onder de knie te krijgen, waardoor het noodzakelijk is dat een betrouwbare docent deze fundamenten op een authentieke en traditionele wijze behandeld.

Wil jij op traditionele wijze les krijgen uit een van de bekendste Islamitische boeken uit de historie van de Islam, De 40 Hadith van Imam Nawawi? Schrijf je dan snel in om deze uitgelezen kans niet te laten lopen. En vergeet niet dat onze geliefde profeet ﷺ heeft gezegd: “En wie een pad bewandelt zoekend naar kennis, Allah zal voor hem hiermee het pad naar het Paradijs vergemakkelijken”.

Deze cursus is inmiddels succesvol afgerond waardoor het niet meer mogelijk is om je ervoor aan te melden.

Scroll To Top