Jongerenavond – Zelfreflectie

Zelfreflectie

Het nieuwe schooljaar is alweer een maand  van start gegaan. Mensen zijn terug van hun vakantie en moeten er weer een jaar lang tegenaan gaan op school of werk. Een plan van aanpak voor het komende jaar is essentieel om het maximale uit jezelf te kunnen halen. De vraag is echter, heb jij al nagedacht over jouw doelstellingen voor het komend jaar? Heb jij een evaluatie gehouden van het afgelopen jaar en gekeken in hoeverre jij deze doelstellingen hebt behaald.  Het gaat hierbij om doelstellingen voor zowel het wereldse leven als het hiernamaals.  Hoe kan ik deze twee doelstellingen zo goed mogelijk in overeenstemming brengen en hoe kan ik ervoor zorgen dat ik mij zo goed mogelijk aan deze doelstellingen vastklamp. Dit zijn vragen die onze geliefde broeder Youssef el Hachoui zal beantwoorden tijdens onze volgende jongerenavond in shaa Allah.

Moskee Othman organiseert op 3 oktober haar maandelijkse jongerenavond in de moskee waarbij zowel broeders en zusters zijn uitgenodigd. We zullen deze jongerenavond aftrappen met een lezing over het reflecteren op afgelopen studie/werkjaar en het vooruitkijken naar het komend jaar. Na de lezing zullen we in het kader van het opbouwen van broederschap samen in de moskee wat eten en drinken en is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en elkaar te leren kennen.

Wij hopen jullie in shaa Allah op deze avond te mogen verwelkomen in onze prachtige moskee waar ruimte is voor iedereen.

Samengevat:

Locatie: Moskee Othman

Adres: Boezemdwarsstraat 1, 3034 EP, Rotterdam

Tijdstip: 17:00 (na ‘assr gebed)

Voor: Broeders & Zusters

 

zelfreflectie

Scroll To Top