Jongerenavond – Zegel der profeten

Het is in shaa Allah weer zo ver, de eerste jongerenavond in het nieuwe jaar, in een gezegende maand: de maand Rabi’ Al-Awwal. In deze gezegende maand is onze geliefde Profeet (vzmh) geboren. Deze maand staat dan vooral in het teken van het leven van onze geliefde profeet (vzmh). Niet alleen tijdens de khutabs worden de belangrijkste lessen uit het leven van ons grootste voorbeeld besproken, maar ook middels extra activiteiten proberen wij onze kinderen bewust te maken wat voor een grootse man onze geliefde profeet (vzmh) is.

En daarom zullen wij in shaa Allaah deze lijn doortrekken naar onze volgende jongerenavond. Tijdens deze avond proberen we, hoe onmogelijk het ook is in zo een korte tijdbestek, uit te leggen waarom onze geliefde Profeet (vzmh) zo een grootse man is. Zijn karakter was zo volmaakt, dat zelfs de Quran hiervan getuigt: “En voorwaar, jij (O Mohammed), beschikt over een verheven karakter.” Miljoenen voorbeelden uit zijn leven kunnen gebruikt worden om deze vers te bekrachtigen. Onze geliefde broeder Jouad Bidou zal ons in shaa Allah tijdens deze gezegende avond proberen de belangrijkste lessen uit het leven van onze profeet (vzmh) over te dragen. Wij raden daarom eenieder aan om aanwezig te zijn tijdens onze volgende jongerenavond zaterdag 2 Januari om 17:30.

Zowel voor broeders en zusters. Na de lezing kunnen we onder het genot van hapjes en drankjes onze broeder- en zusterschap versterken.
Vergeet ook niet om dit bericht door te sturen!

Onderwerp: Jongerenavond – Zegel der profeten.
Gastspreker: Jouad Bidou
Datum: 02-01-2016
Tijd: 17:30
Adres: Boezemdwarsstraat 1A
3034 EPJongerenavond 1 - 2016 Rotterdam

Scroll To Top