Imam Azzedine Karrat: vergiffenis

“Allah de Almachtige zegt: “O Zoon van Adam, zo lang je Mij aanroept en Mij vraagt, zal Ik je vergeven voor wat je gedaan hebt, en Ik zal er geen bezwaar tegen hebben. O zoon van Adam, al reiken je zonden tot de wolken in de lucht, als je Mij om vergeving vraagt, zal Ik je vergeven. O zoon van Adam, als je tot Mij komt met zonden bijna zo groot als de aarde en je komt tot Mij zonder deelgenoten aan Mij toe te schrijven, dan zou Ik je vergeving schenken bijna zo groot als dat (de aarde).”

Vergiffenis: Een heel belangrijk aspect in de islam, waar de moslims tegenwoordig te weinig aandacht aan schenken. Imam Azzedine Karrat zal hier uitgebreid bij stilstaan tijdens de volgende jongerenavond. Wil jij weten hoe belangrijk vergiffenis is? Kom dan naar de volgende jongerenavond!

Datum: Zaterdag 04-01-2014
Gastspreker: Imaam Azzedine Karrat
Plaats: Boezemdwarsstraat 1A
3034 EP Rotterdam
Tijd: 18:25 na Salaat Al-Isha

Flyer_4_jan_othman.

Scroll To Top