Huiswerkbegeleiding voor uw kind

Heeft uw zoon of dochter moeite met het maken van huiswerk? Wordt hij of zij in de klas snel afgeleid? Dreigt uw kind te blijven zitten omdat de resultaten onder de maat zijn? Huiswerkbegeleiding van Moskee Othman ondersteunt uw kinderen bij het maken en leren van hun huiswerk en geeft ze de aandacht die hun toekomt.

Moskee Othman organiseert al enkele jaren door huiswerkbegeleiders veelal studenten huiswerkbegeleiding in moskee Othman. Wij streven naar kwalitatief goede studie- / huiswerkbegeleiding en deze voor zoveel mogelijk leerlingen toegankelijk maken. Persoonlijke aandacht voor elk kind en motiveren door positieve leerervaringen spelen een grote rol bij het verbeteren van de schoolprestaties.

Voor het nieuwe schooljaar 2014/2015 zijn wij op zoek naar kinderen die graag extra aandacht willen krijgen met het maken van huiswerk. Heeft u kind problemen met een bepaalde vak of heeft steun nodig bij het maken van huiswerk?

Meld u nu aan voor het nieuwe schooljaar via info@moskee-othman.nl, t.a.v. Jongeren Commissie Onderwijs & Begeleiding of via de inschrijfformulier die in de winkel van de moskee ligt. Graag inschrijfformulieren afgeven bij hadj Tallagui zodat het bij de juiste mensen terecht kan komen.

  • Startdatum: Maandag 29 september 2014
  • Inschrijven uiterlijk tot: zo 15 sept
  • Voor wie? Groep 7, 8, brugklas, 2de en 3de klas.
  • Waar? Moskee Othman/ Huys te Krooswijck.
  • Kosten: Gratis.
  • Hoe vaak? 1 x per week.

Schrijf je zo snel mogelijk in want er is maar plek voor maximaal 50 deelnemers!

 

huiswerkposter

Scroll To Top