Huiswerkbegeleiding voor kinderen

Assaloemoe Aleikoem beste broeders en zusters:

Vanuit de Jongerencommissie Onderwijs & Begeleiding van Moskee Othman zijn wij voor het schooljaar 2013-2014 op zoek naar broeders en zuster die huiswerkbegeleiding willen geven.

– Als begeleid(st)er geef je één keer per week huiswerkbegeleiding aan een groep van maximaal vijf kinderen.

– De lessen zijn dit jaar  begonnen op 30 september .

– De kinderen vallen onder de volgende drie categorieën:

1. Leerlingen van het basisonderwijs uit de groepen 7 en 8. Aandachtspunten bij deze groep kinderen is de Nederlandse taal, het rekenen, oefenen met de Citotoets, voorbereiden op het voorgezet onderwijs en begeleiding bij hun schoolkeuze.

2. Leerlingen uit de 1ste, 2de en 3de jaar van het voortgezet onderwijs. Voor deze groep kinderen is het een grote stap wanneer zij de basisschool verlaten en hun schoolcarrière vervolgen binnen het voortgezet onderwijs. In deze fase is de begeleiding daarom hard nodig om voortijdig schooluitval te voorkomen.

3. Examenjaar leerlingen van VMBO, HAVO en VWO. Bij deze groep gaat meer aandacht naar het bieden van specifieke praktische ondersteuning en begeleiding van leerlingen bij exacte vakken.

– Ben jij geïnteresseerd en wil jij je fisabilillah inzetten? Meld je dan aan. Dit kan door te mailen naar info@moskee-othman.nl, t.a.v. JongerenCommissie Onderwijs & Begeleiding.

 

banner-voor-kinderen-2-660x330n

 

 

Jongerencommissie Onderwijs & Begeleiding Vereniging Othman
Scroll To Top