Cursus – De uitleg van de 40 Hadith van Imam Nawawi

De 40 Hadith van Imam NawawiIedereen heeft weleens gehoord van De 40 Hadith van Imam Nawawi (moge Allah hem genadig zijn). Het werk van Imam Nawawi is door de hele Ummah erkend en wordt traditiegetrouw al eeuwenlang door onze edele geleerden gewaardeerd en gedoceerd in de moskeeën, universiteiten en Islamitische instellingen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om een cursus te starten waarin dit werk zal worden behandeld.

De 40 Hadith van Imam Nawawi, is een verzameling van essentieel belang, omdat de 40 hadith betrekking hebben op de belangrijkste fundamenten van de islam. Deze fundamenten zijn niet gemakkelijk onder de knie te krijgen, waardoor het noodzakelijk is dat een betrouwbare docent deze fundamenten op een authentieke en traditionele wijze behandeld. Mede hierdoor zijn wij verheugd om aan te kondigen dat niemand minder dan onze edele Shaykh Mohamed Aarab bereid is deze lessen te verzorgen.

Wil jij op traditionele wijze les krijgen uit een van de bekendste Islamitische boeken uit de historie van de Islam, De 40 Hadith van Imam Nawawi? Schrijf je dan snel in om deze uitgelezen kans niet te laten lopen. En vergeet niet dat onze geliefde profeet ﷺ heeft gezegd: “En wie een pad bewandelt zoekend naar kennis, Allah zal voor hem hiermee het pad naar het Paradijs vergemakkelijken”.

Scroll To Top