Aqiedah – Arabisch lessen door Mohamed Aarab

Altijd al benieuwd naar de fundamenten van de islam, benieuwd naar de gebeurtenissen in het hiernamaals, benieuwd naar het bewijs over het bestaan van God en het leren van de taal van de Koran?

Jongeren van moskee Othman biedt exclusieve cursussen aan in Rotterdam.

Ben jij vanwege jouw studie of werk beperkt in tijd maar wil je graag islam lessen volgen? Dan is dit  de ideale cursus voor jou. De cursus Aqeedah vindt namelijk plaats op zaterdagavond van 18:00 uur tot 19:00 uur en de Arabische lessen  vinden  plaats op zaterdagavond van 19:15 tot 20:00 waardoor jij niets hoeft te missen. De lessen zullen verzorgt worden door de welbekende heer Mohammed Aarab die ook doceert aan de Islamitische Universiteit Rotterdam (IUR).

Flyer_lessen_web

Aqiedah:

Wij gaan in sha Allah  gedetailleerde kennis opdoen van de fundamenten van islam.
Gedurende deze cursus zal de student leren hoe hij islam moet begrijpen en wat voor invloed, een goed begrip van geloofsleer heeft op de daden van een persoon.  Dit zijn essentiële zaken die elke moslim dient te begrijpen. Deze lessen worden in shaa Allah in het Nederlands gegeven.
Arabisch:
Kan jij Arabisch lezen en schrijven? Heb jij al eerder Arabische lessen gevolgd en wil je nu verder gaan met de grammaticale regels (النحو). Wij zullen in shaa Allah met onze geliefde docent Mohamed Araab een zeer bekende en klassieke Boek behandelen genaamd al ajrumiya (متن الأجرومية), die wereldwijd gedoceerd wordt.
 
Voor zowel Arabisch als Nederlands geldt een bedrag voor de deelnemers van €5 Euro per maand per vak.
De cursus is voorlopig alleen toegankelijk voor broeders.

Grijp nu je kans en meld je aan voor de cursus Aqiedah (Geloofsleer) en Arabisch.
U kunt zich Hier aanmelden!

Voor meer vragen kunt u ons mailen op het volgende e-mailadres:
info@moskee-othman.nl

Wallaho Waliyo attawfeeq.

 

Scroll To Top